Service

Våra värmepumpstekniker arbetar med både förebyggande och akut service. Vi har många duktiga medarbetare med lång erfarenhet i branschen. När ni behöver hjälp är vi snabbt på plats. Vi servar självklart alla modeller av Thermias värmepumpar men kan också utföra service och underhåll på andra fabrikat.

När anläggningen är i drift kan den efter ett par år optimeras med hjälp av underhåll och service. Vi har många kunder som vill att vi då och då ska komma och se till att allt fungerar på bästa och mest energieffektiva sätt. För dem erbjuder vi grundliga och prisvärda serviceavtal. Allt för att de ska få ut mesta möjliga av sin värmeanläggning.

Som Thermia-återförsäljare ger vi våra kunder en unik trygghet i och med vårt stora återförsäljarnät. Skulle du mot förmodan inte få kontakt med oss eller Rolf Bergman Värmepumpsservice finns det 35 Thermiarepresentanter i Mälardalen varav fem är rena serviceföretag. Gå då in på www.thermia.se och klicka dig fram för mer kontaktinformation.

Behöver du hjälp idag?

Är du redan kund hos oss är det i första hand oss på Bergvärmespecialisten du ska kontakta. Vi har telefonbevakning 7 dagar i veckan på tre telefonnummer. Ring/smsa 0708-919 000, 0703-13 82 11 eller 0708-62 90 08. Om vi inte kan ta ert samtal just då så skicka sms så ringer vi tillbaka så fort vi har möjlighet. Du kan även maila på info@bergvarmespecialisten.se

I andra hand kontaktar du Rolf Bergmans Värmepumpsservice 0705-95 79 10 med vilka vi har serviceavtal.

Du som är kund hos oss kan dessutom alltid ringa till Thermias tekniska support för slutkund, telefonnummer 0570-813 00, öppet vardagar kl 9 – 11.

Adress

1234 postort
Stockholm

Telefon

1234567890

Epost

info@bergvarmespecialisten.se